lørdag den 27. august 2011

vi går LYS tiden imøde....


Så jeg er også hoppet med på "hækle om lys ideen"... OHH YES - jeg mangler flere farver endnu..:0)

Denne hækleopskrift fandt jeg hos Tusindfryd... men da jeg er en langsoooommm hækler, blev jeg inspireret ved Karen klarbæk og hendes opskrift.. Tak til begge for deling iøvrigt..

Forstil jer når der kommer flere farver.. UHH ME LIKE:0)

Jeg har meldt mig til et "lappe- tæppe -hækle projekt" ved "Ting og Tanker"Gå ind og tjek hendes blog - spændende..
Jeg kan se, at de der laver lapper til projektet, laver vild flotte lapper - tror jeg skiller mig lidt ud - men håber alligevel de kan sættes ind i tæppet.. Mon de er for nørdét??


 
Eller for lidt "kantet"?
Prøver nu at sende dem alligevel:0)





tirsdag den 23. august 2011

Kan nogen gi et praj??

jeg kan godt li at lave dem her i forskellige arter.. Og til at lave huller bruger jeg den her
Og det er da det VÆRSTE LORT.. Jeg må ha manden til at lave de huller, da jeg bare ik har kræfter til at komme igennem kartonet... Kan nogen anbefale noget andet.. eller hva gør i??
Er da ved at blive vanvittig... AARRGGHH




mandag den 22. august 2011

Blev lidt rørt...

Jeg har en fantastisk veninde, som bare har mange fede evner.. Dog kendte jeg ikke denne..
Igår på min fødselsdag - stod hun og manden pludselig i min indkørsel - meget uventet.. jeg skulle ha en gave som hun selv havde lavet.. DET BILLEDE blev jeg bare så glad for (hun kender min stil).. Udover billedet havde hun også blomster med.. Og JA de begge overraskede mig, bare ved at komme.. det var så hyggeligt.. dejlige mennesker - skøn veninde:0) Vil i se blomsterne??
hvorfor spurgte jeg om det - jeg vil vise den søde buket..:0)......................
Min mor overraskede mig osse.. Søde moar.. se

Var det ik bare sødt?? Og mums den smagte dejligt... :0)
Jow jow jeg fik da osse andre gaver - men ville spare jeg for flere detaljer denne gang...
Iøvrigt vil jeg da lige takke jer der sendte mig hilsner her på min blog.. KNUS


lørdag den 20. august 2011

Vinder af "give away" er fundet -

Og udover at skal fejre dagen - skal en heldig vinder også have besked... Hun har nemlig vundet dette gavekort fra Freestyle x....
Her ser i lodtrækningen.......... sedler blev skrevet på de over 30 bloggere der deltog... Der blev lagt et armbånd på et tæppe...Sedlerne blev kastet op i luften.. Den sedel der ramte ned i armbåndet blev/er VINDEREN..:0)

Den heldige er..... TADAAAAAA
Kære Ina... TILLYKKE... Send mig en mail med din adresse PÅ sip@mail.dk - Så sender jeg din gave hurtigst mulig... TIL ALLE I ANDRE.... Tusind tak fordi i var med - og velkommen til flere nye læsere... HVOR ER DET SKØNT AT VÆRE BLOGGER...:0) HA EN DEJLIG DAG:0)

torsdag den 18. august 2011

Censur fri til inspiration...

Vi har Randers uge fest - og i den forbindelse er der mange fede arrangementer..Så jeg og malerholdet tog sæl´føli´ til udstilling på det lokale fritidscenter.. Synes lige jeg ville dele med jer. OG blot til inspiration:0)










Jeg kan da vist slet ikke stoppe - mon i nåede hele vejen igennem ?...  der var virkelig noget for enhver smag.. og sikken en forskel i malerstrøg - mix - og arts.. fantastisk.. Ku vise mere, men NU stopper jeg.. :0)

mandag den 15. august 2011

REMINDER om Give away





Tjek evt. mit indlæg om min give away længere nede på bloggen..... KOM MELD JER...

lørdag den 13. august 2011

lidt småtterier jeg har lavet - vises i billeder


jow jow - min bil har osse fået "dut" på..
Ideen er fra bloggen AD... Tak for opskrift..:0)


Naboen skulle også lige ha en dut - og gerne i Randers FC farver...:0)

help me..

Jeg har jo en "give away" på spil.. Hvordan får jeg den trukket ud i siden af min blog?
ÅHH altså  - det computer tam tam er håbløs for mig engang imellem.. Kan nogen hjælpe??? SØDE SØDE NOGEN:0)

torsdag den 11. august 2011

Så Piger - Motivation og Give away:0)

Forandring fryder og efter en sommerferie er det tid til at motionere og freestyle på hver sin måde..Rittersport -  eller sport, hvor man kan "style" sit eget look:0)                                  Hva´pokker snakker "damen om??
Jo ser i.. Freestyle X er et firma som blandt andet sælger løbe og sportstøj..  ja og tilbehør.. de har blandt andet noget fed løbetøj til os kvinder.. Sko, sports bhér, toppe, og udstyr til div kram, som mobilen og drikkelse.. Jeg kunne blive ved...TJEK deres hjemmeside eller meld jer til deres facebook side under fanen FREESTYLE X...


 Der er selvfølgelig også noget til den mandlige del ..:0)
I anledning af, at jeg har fået over 100 læsere og snart har fødselsdag, står der en give away på spil..
FREESTYLE X sponcere et gavekort på 300 kroner til brug i deres butik/weebshop.. SÅ på med motivationen, gå ikke ned på udstyeret - det kan du vinde her..
Du behøver blot at kommentere på min blog, så er du med i min "Give Away" 

Jeg trækker vinderen den 21.08.2011 - HURRAAAA

mandag den 8. august 2011

Retro eller nostalgi???

Hallo - se lige min skoletaske fra da jeg startede i børnehaveklasse.. Er det bare retro eller ??ja min yngste på 13 år synes den er fed og bruger den når hun er på shoppetur.. :0) Snart starter de nye skolebørn - og tjek lige deres tasker idag.. Der mangler ikke noget.. Det eneste jeg kan sætte en finger på, er når deres små rygge snart skal bære 6 kilo ........JA 6 KILO BØGER.. Tro mig, jeg har vejet nogle tasker... Og det er BARE IK OK....
Min taske er godt brugt.. Og så er den GUL.. Min yndlingsfarve.. Gad vide om farven blev grundlagt i mit sind allerede dengang - for GUL har altid fulgt mig...:0) 
Vil lige sige velkommen til nye læsere - vildt at jeg nærmer mig de 100... HMM måske en snarlig g"ive away" skal på bloggen.. Jeg går i tænkeboks... ha en dejlig dag:0)



tirsdag den 2. august 2011

Lapper lapper og lapper

Ved ikke endnu, hvor det ender med de der kendte olde firkanter.. men jeg bliver bare ved og ved med alle de rester garn jeg har.. Nogle er flotte farve sammensætninger, andre ikke .Men det giver lidt "hippie stemning" ,som jeg selv godt kan li i længden ... Siden billedet er taget er der kommet flere til i lysere farver...
Hvad  hækler du i øjeblikket??