onsdag den 29. juni 2011

ahhh - tæller ned

til sommerferie...:0)

Ved samme lejlighed, MÅ jeg også lige ønske nye læsere velkomne på min blog.. der er kommet mange til via jer "gamle" læsere der har fulgt med gennem længere tid - og via den "giwe away" i var så søde at linke på jeres blog... Det var og er SÅ dejligt ..TUSIND TAK til jer alle nye som gamle læsere..

tirsdag den 28. juni 2011

På mit job

i krea, har en sød fantastisk pige, netop færdiggjort dette FEDE sjal.. Hun hækler faktisk rigtig meget og ikke kun på skolen.. Hun laver mange andre ting..  med tiden håber jeg vi "måske" får mere at se...
Ville gerne have haft sjalet vist på en model.. men der var ingen til rådighed.. Mon i  ikke kan gisne om hvor lækkert det er.. bare se de flotte farver.... jeg er VILD med det:0)
En anden ung skøn pige, har med grundmodels malerteknik - tja jeg har lært fra en kunstner at den hedder krims krams, den malerteknik, fået disse ting frem .. Hun har lavet dem til sine børn - og var faktisk temmelig stolt.. de er da osse søde..

søndag den 26. juni 2011

Vindere fundet.. Tadadadaaaa:0)


Alle deltagere på små lapper papir blev kastet op i luften...
Der blev trukket 3 tilfældige lapper og lagt i 3 vilkårlige rækkefølge..
AND THE WINNER IS..... tromme fanfare-------.
1. plads - Loppelækkerier
2.plads - Viggehønen
3.plads - AnnePX

TILLYKKE med tingene fra Falby og tusind Tak til alle i dejlige bloggere der deltog..
Kære i 3 vindere - send jeres adresser til mig på mail til : sip@mail.dk




lørdag den 25. juni 2011

Kong Iver

er en gave jeg har modtaget af en sød flok unge mennesker på 16-19 år.. de har lavet det i fællesskab.. jeg synes det er en sjovt billede og har hængt det op i min stue.. ( føler  - at der altid er en der holder øje med mig..;0))

HUSK  - imorgen trækker jeg vinderen til mine give away´s....

tirsdag den 21. juni 2011

Det er ikke begyndelsen til Noas ark..

Men små finurlige bamser.. De skal bruges til at inspirere nogle unge piger på et syhold.. Nogle har børn og elsker at sy tøj og andre ting til deres børn - andre har bare interessen i at lave disse sager.. ¨sådan bare fordi............ligesom jeg selv ....synes de også det er herligt at sidde med disse Skjønne farverige lækkerier.. :0)


Nu håber jeg bare at ku´"sælge varen"..

Måske nogen også vil lave disse blomster - evt til en uro i forskellige farver..


HOVSA - der mangler en.. Robotten, men han er ik hel færdig.. Den må i se en anden dag..:

mandag den 20. juni 2011

fredag den 17. juni 2011

jeg jagter en ugle

Og jeg er ved at blive vanvittig..
SOS

Igår torsdag, fandt jeg på en jer bloggers side, en der ville henvise til en side, da hun har en masse hæklerier..,(mon i forstår hva jeg mener...)  Jeg fandt da en rigtig lækker ugleopskrift - jeg skrev den ned, men glemte at gemme siden og navnet..  (ARGG en alders-ting tror jeg)  Sådan noget HØ.. Jeg er nemlig kommet i vildrede med den opskrift = 0 ugle..

Det er sg da så R.. Irriterende

Er der eller eller anden der kan hjælpe mig??

onsdag den 15. juni 2011

Børnebilleder - igen i børnehøjde





Det er det "vildeste" jeg kan håndtere indenfor maleriets univers... Men pyt - de fleste børn synes de er søde.. :0)

mandag den 13. juni 2011

En pinse set lidt fra mange højder

Ja det her må være børnehøjde.. Endelig kom jeg afsted med at få lavet en "IBEN UDGAVE" af sprutten her... Hæhæ..










ØHHH - Gulvhøjde eller??? Det er i hvert fald en lille - meget lille høj skammel.. Lavet af min handy mand, da jeg brokkede mig over min stol på krearummet.. Den er høj og jeg kan ik nå gulvet.(Kan i se det for jer.. HA) Så løsningen er her - og jeg er glad for den.. 
Det endelige resultat... Gul og grøn er jo bare mine farver..:0)
OVEN Højde.. Er der noget der hedder det?!! Det er i det mindste meget højt oppe.. Min Datter sku ud at flyve - til København.. det skulle evig gøres dette øjeblik, synes hun.. :0)





lørdag den 11. juni 2011

SVERIGE

er hvor jeg tilbragte min kristihimmelfartsferie.. Elsker det Land.. De små butikker og fede kreative ideer man møder i de små hyggelige gader.. Fik lige lyst til at vise lidt derfra..
Tilføj billedtekst
Det er da en fed stol.. I mit univers ku jeg se den i gul og stadig med de rå grene og nogle hæklet lapper sat på sædet..
Synes den er fantastisk.. Måske en ide til en jæger!!!


Den er bare så fin....


Nogen der har lyst til at prøve det an med træet i haven??!!!
Skøn biks med mange inspirationskilder..:0)
Jeg kunne blive ved at vise finurlige ting - men vælger at stoppe nu.. Måske en anden dag der kommer mere - hvem ved.. :0)

torsdag den 9. juni 2011

GIVE AWAY...

Og det sidste Brands fra Falby... Der er selvfølgelig mange flere ting end det viste her på bloggen.
 




Her kommer så de 3 lodtræknings gaver til give away´s.. jeg ligger en 1 -2 og 3 præmie..
Jeg har ingen forventninger mht lod osv - håber bare at mange vil ligge en kommentar om at deltage i lodtrækningen og måske bringe budskabet videre  til andre bloggere, om at besøge min blog.. (Måske det giver mig lidt flere besøgende):0) Lodtrækningen  vil ske den 26 juni..:0)

Dette er 1. Præmie
En sød cup cake dåse - 2 hæklede cup cakes - 2 viskestykker - en hæklet fugl og en sød ande figur...
2. Præmie består af  1 skøn dåse- 2 hæklede fugle og 2 søde figurer ..

3. Præmie - disse søde figur dyr... Mon ikke nogle børn ville synes om at få dem..!! :0)

tirsdag den 7. juni 2011

Tjek mere fra falby

Falby indeholder også ting som viskestykker.. Uglen måtte jeg selv eje - der kunne jo syes en taske...:0)
ee Æggebægere som disse er da bare til romantik eller hva?!!! der er også andre motiver at vælge mellem .. se evt hjemmesiden FALBY..

ja du ser rigtigt - det er cup cakes lysestager, fik dog ikke lige et billede med lysene i..
Endnu et viskestykke.. meget sødt..
Se denne dug på 220x140 måtte jeg jo selv eje.. Sara der er indehaver af Falby, havde erfaring med at nogle syer pladevat på og bruger dugen til et tæppe.. Det er da bare for NICE:=)
Udsigt til sommer - er en bog, som heldigvis også blev min.. Den inspirerer til boligindretning, især når man er til hus og have samt sommerhus stil.. Der er skønne billeder med div. ideer til at udsmykke sit hjem og haven.. Bogen kan virkelig anbefales...
Jeg er ikke færdig med at "brande" Falby endnu.. De søde små finurligheder kommer på bloggen en af dagene.. OG husk at noget af det bliver til nogle fantastiske give away´s meget snart.. Håber at i forsat vil se med...:0) 



søndag den 5. juni 2011

Kender i FALBY??

Hvis IKKE - så kig med her.. Jeg var til markede ved Falby i Randers .. Jeg kommer der hver gang de holder marked.. Elsker deres ting og krus og duge og sengetøj og små finurlige krationer.. OG OG OG - jeg ku blive ved..  På billedet er Sara Falby, en sød pige og indehaver...Kig gerne videre ...
 Her er bla. nogle af alle deres krus.. Har før på min blog vist en del af dem.. Der kommer flere til, af nye designs, hele tiden.. Dåser er der også forskellige arter af.. De er SÅ FEDE..
Jeg har fået nogle gaver med hjem til "Give Aways"  - dem kommer i til at se senere på ugen - altid godt at ha en overraskelse i ærmet :0)









 hjemmeSer der ik bare hyggeligt ud!!   JOW JOW - det er stadig markedet jeg viser fra:0)     
Jeg vil gerne opfordre jer til at tjekke FALBY`s   hjemmeside.. (har ikke kunnet føre linket over, sorry) I kan tilmelde jer deres nyhedsbrev og i vil altid være opdateret med nye ting, jeg selv er udover deres hjemmeside også tilmeldt deres facebook side, hvilket osse er en go ide.. (Jeg er simpelthen bare en FAN - mon ik osse i fornemmer det?!!)
Der er mere FALBY på vej - men for at inspirere mest muligt, tager jeg det i potioner.. Glæder mig til at i skal se mere - og i enkelthed..